1 augustus 2017

Help diabetes-epidemie definitief de wereld uit!

                                   NAAR MIJN ANDERE WEBSITE(S)... KLIK HIER                                 
.
Ervaringsdeskundige en wetenschapper Herman Hakvoort en Alexander Olislagers E.D. auteur van het boek: (www.genezenvan-diabetestype2.nl), hebben de handen ineengeslagen om voorlichting, preventie en bewustwording betreffende diabetes onder de aandacht te brengen. Hun missie is om diabetes terug te dringen en hebben daarvoor een facebookgroep in het leven geroepen waarvan je lid kunt worden. Inmiddels meer dan 1100 leden (sedert oprichting 5 februari 2017). Uw hulp hierbij is nodig en gewenst...  Laten we de diabetes-epidemie voor eens en altijd eindigen! Lees hier verder en... GA HIER naar de actuele facebookpagina. Aanvullende info in rechter zijbalk. Verkeerde (fabrieks) voeding is een bron, of nog beter... DE BRON van veel lichamelijke ellende!! Zie verder hieronder .


Een op de drie in Zuid-Limburg heeft diabetes, of zit in een voorstadium!! Lees verder.

Diabetes type 2? Doe mee aan.. nieuw TV-programma.

Heeft u Diabetes type 2, gebruikt u medicijnen en wilt u mee doen aan een nieuw televisieprogramma? Wij zijn samen met RTL en VGZ op zoek naar geschikte kandiaten. Lees/informeer HIER verder.
----------------------------------------------------------------------------------------
Diabetes Type 2 is... VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar! 
Ik vind het verbijsterend dat we accepteren dat er miljarden worden geïnvesteerd in een probleem waarvan we de oorzaak (en de oplossing) kennen! Prof. Dr. Hanno Pijl.

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller. Echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

TheNewFood heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn steeds weer spectaculair/fantastisch om mee te maken!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten!
 
Prof. Dr. Hanno Pijl, internist en hoogleraar Diabetologie, Leids Universitair Medisch Centrum. Lees... HIER verder. Meer info op facebookpagina 'Waarheid over diabetes' . Klik.. HIER.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BACTERIOFAGEN
Info bacteriofagen bij diabetes-wonden en meer.

DE BACTERIOFAAG, of kortweg FAAG. Antoinette Hertsenberg legt uit bij 'De Wereld Draait Door' (vrijdag 20 oktober 2017) hoe de behandeling inzetbaar is bij Diabetes gerelateerde wonden aan voeten/been. Verbijsterend! DOSSIER FAGEN... KLIK HIER.
ZIE OOK MIJN FACEBOOK-PAGINA MET AANVULLENDE (SCHOKKENDE) INFO.... HIER!

Een bacteriofaag is een virus van een bacterie. Wanneer je last hebt van een bacteriële infectie dan kan zeer effectief een bacteriofaag ingezet worden om de bacterie te doden. Het is daarmee een zeer doeltreffend alternatief voor antibiotica. Voor patiënten die te maken hebben met een resistente bacterie is het zelfs vaak de enige oplossing om van het probleem af te komen. Wie anno 2017 een behandeling met bacteriofagen wil ondergaan is helaas vaak aangewezen op zorgaanbieders in onder meer Georgië. Sinds dit jaar mogen in België enkele fagen door de apotheek verstrekt worden. Lees verder bij... Mens en Gezondheid. 

In het programma 'Dokters van Morgen' dat is/wordt uitgezonden op dinsdag 24 oktober 2017 (21.25 uur - NPO1) zal uitgebreid (en terecht) aandacht worden besteed aan het fenomeen BACTERIOFAAG: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzendingen/24-10-2017

Zie ook artikel  De ‘bacteriofaag’: de ‘BigPharma’-houtworm..! op WANTTOKNOW (22-10-2017) en mijn berichtgeving aldaar, met dank aan Guido Jonkers (beheerder) klik.. HIER.

Op de website "Bacteriofagen-therapie" krijgt u hulp / ondersteuning en worden vele vragen over deze behandeling beantwoord. Zie: https://www.bacteriofagentherapie.nl/   

Ook op FACEBOOK "Leefstijl als Medicijn" (beheerder Wim Tilburgs), aandacht voor de bacteriofaag, klik... HIER, evenals "Waarheid over Diabetes" (Alexander Olislagers), klik.. HIER en ook facebookpagina "Geheim achter Diabetes" (Jack van Dijk), klik.. HIER

TEKEN DE PETITIE.. ONDERZOEK BACTERIOFAGEN IN NEDERLAND.. HIER!
Ook in... "RADAR" (maandag 30 oktober 2017) aandacht voor "BACTERIOFAGEN" (stand van zaken na uitzending vorige week), waarin Antoinette Hertsenberg in gesprek is met Lies Planje (leven van haar vader-84 gered door inzet fagen) en de PETITIE-nemer/starter... internist (Erasmus MC Rotterdam) dr. Ard Struijs... KLIK HIER voor de uitzending.

HET BEGON (aandacht voor bacteriofagen) met de uitzending van.. DWDD (20-10-2017), waarin Antoinette Hertsenberg tekst en uitleg geeft over deze... SUCCESVOLLE-formule die al bijna 100 jaar wordt toegepast (Georgie), MAAR... NIET IN NEDERLAND en/of elders op deze planeet!!

VEEL INFO BACTERIOFAGEN BIJ DEZE LINK:  https://www.bacteriofaag.info/#home
Facebookgroep (besloten) bacteriofagen... klik hier

Sven van der Woude (42) uit het Westerkwartier wordt al veertien jaar geplaagd door oorsuizen, veroorzaakt door een infectie. Het drijft hem tot waanzin. Momenteel is hij met de auto op weg naar Georgië, waar een behandeling oplossing moet bieden.

Sven doet verslaggeving van zijn reis naar Georgie via zijn website/dagboek: http://www.helpsven.nu/

                                               Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!                                           
Ton Claessen (72), mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://www.kankerwelzijn.nl boek van drs. Henk Trentelman: Chemo? Of kan ik zélf kiezen?  webmaster: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en dit weblog.
                                                    LAATSTE UPDATE VAN DIT ARTIKEL:  19 mei  2018                                                

Geen opmerkingen:

Een reactie posten